donderdag 22 juli 2010

Nu ook iPad Accessoires bij iPhone2day.nl

iPhone2day is een nederlandse webwinkel met diverse accessoires voor de Apple iPad WiFi en 3G.
Het assortiment iPad Accessoires bestaat uit diverse tassen, covers, sleeves, laders en nog veel meer.




iPhone2day verkoopt naast iPad Accessoires ook een zeer ruim assortiment iPhone Accessoires. Van hoesjes tot laders en kabels. Alles voor lage prijzen en met minimale verzendkosten van maar € 1,95 per bestelling.

Kijk op de website van iPhone2Day.nl voor alle iPad Accessoires

iPad Apps beginnen te komen!

Bezitters van de Apple iPad moesten het tot nu toe stellen met de Amerikaanse iPad Apps. Nu vrijdag 23 juli de Apple iPad in Nederland beschikbaar is zal het aanbod Nederlandse apps flink gaan groeien.



Op zit moment is de iPad App van Nu.nl uit. De Nu.nl iPad app is gratis te downloaden in de AppStore van Apple. Deze app maakt het lezen van het laatste nieuws erg gemakkelijk. Het programma is zeer uitgebreid en voorzien van het laatste nieuw van Nu.nl. In de app is het gebruik van foto en video zeer goed verwerkt. Navigeren gaat eenvoudig en het programma is erg overzichtelijk.

Uitgeverij Sanoma, eigenaar van Nu.nl heeft aangegeven te werken aan andere iPad apps voor haar magazines.

We verwachten de komende dagen nog meer van deze nieuwe iPad Apps in de Nederlandse AppStore.

Opnieuw record winst voor apple.

Door de introductie van diverse nieuwe apparaten in het afgelopen jaar is de omzet van Apple weer fors gestegen. Apple zag de omzet stijgen met 61% naar 15,7 miljard dollar. De nettowinst steeg met 78% tot 3,25 miljard. In dit jaar introduceerde Apple de iPad én de nieuwe iPhone 4. Beide apparaten zijn nu al de grootste verkoopsuccessen van het bedrijf.


De grootste winst was te halen bij de verkoop van iPhone 4. Binnen 2 dagen waren al 1,7 miljoen exemplaren verkocht. In dit jaar werden tot nu toe 3.47 miljoen macs, 8.4 miljoen iPhones en 9.41 miljoen iPods verkocht.

Apple heeft aangekondigd dit jaar met nog meer verbazingwekkende nieuwe producten te komen. We zijn benieuwd.